Contact

Vragen over onze rijschool in Papendrecht, Dordrecht en omstreken? Neem contact op. Wij helpen je graag! 

Wij geven 6 dagen rijlessen

Maandag tot zaterdag: 08:00-20:00

Zondag: Gesloten

KVK en rijschoolnummer

Ons KVK nummer 57018901. Rijschool nummer CBR: 7049w0

Rijschool machtigen

Klik hier om onze rijschool in Papendrecht te machtigen

Gezondheidsverklaring

Klik hier om je gezondheidsverklaring in te vullen

Neem contact op

Waarmee kunnen we jou helpen? Wil je informatie over onze rijschool in Papendrecht, Dordrecht en omstreken? Laat een bericht achter in de velden hieronder en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug. Liever ’s avonds gebeld worden? Geef het hieronder aan. 

Ons telefoonnummer: 06 – 22961253

Email adres: info@lewandautorijschool.nl

 

Veelgestelde vragen

Waar geeft Lewand autorijschool rijles?

Voornamelijk worden onze rijlessen gegeven in regio Papendrecht en Dordrecht. Maar ook als jij uit Hardinxveld of Alblasserdam komt hebben wij een plekje voor jou. De instructeur haalt jou thuis op, waarna je naar Dordrecht rijdt. Hier ga je oefenen aangezien je hier ook je praktijkexamen zult hebben.

Is de proefles echt helemaal gratis?

De proefles is geheel gratis en vrijblijvend indien je vervolgens een brons, zilver of goud pakket afneemt. Dit komt omdat we jou vooraf een goed gevoel willen geven voordat we starten met de échte rijlessen. In de proefles maak je kennis met de auto, onze rijschool en de instructeur die jou gaat begeleiden naar je rijbewijs.

Alleen schakel of ook automaat?

Bij onze rijschool Papendrecht en Dordrecht geven we niet alleen rijlessen in een handgeschakelde auto, je kunt namelijk ook gebruik maken van rijlessen in een automaat. Dit ervaren veel van onze leerlingen als prettig en is een stuk makkelijker dan rijlessen in een handgeschakelde auto.

Geven jullie ook spoedcursussen?

Zeker, omdat wij begrijpen dat veel leerlingen snel hun rijbewijs op zak willen hebben, kun je gebruik maken van onze spoedcursussen. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden wanneer je kunt starten.

Krijg ik geld terug als ik een pakket heb afgenomen, maar minder rijlessen heb gehad?

Wel zo eerlijk inderdaad. In de proefles wordt gekeken hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig zult hebben voor jij je praktijkexamen kunt gaan rijden. Als je aan het einde van de periode nog rijlessen over hebt, krijg je deze gewoon netjes van ons terug betaald. 

Wat kosten losse rijlessen?

Een losse rijles krijg je bij ons al voor € 45,-. Wél zo makkelijk dat je niet gelijk aan een pakket vast zit. 

Meld je vandaag nog aan Gegarandeerd succes!

Interesse in een gratis proefles waarin je kennis maakt met de instructeur, de auto en je hoort hoeveel geld je ongeveer kwijt zult zijn voor rijlessen? Vraag hem hieronder aan. 

ProeflesContact opnemen